Vi er Ficcaro

 

House of Snacks ApS, er en uafhængig grossist med base i Københavns frihavn CMP, Skagerrakvej 8, 2150 Nordhavn, Danmark. René Ravnkilde Andrés er skaber, ejer og distributør af varemærket Ficcaro. Ficcaro distribueres i EU & Mellemøsten. Selskabets bestemmelse og etik, er at tilbyde sunde godbidder til katte og hunde. Du kan blive forhandler, og en del af kursen, register dit firma idag og bliv Ficcaro Forhandler.

FICCARO INTERNATIONAL DISTRIBUTOR

House of Snacks ApS 

SKAGERRAKVEJ 8 2150 NORDHAVN

WWW.FICCARO.DK +45 40220310 DENMARK@FICCARO.COM

Förklaring av symboler

FICCARO ÄR GLUTENFRITT

Hunden och katten är båda köttätare och har magar som inte är biologiskt anpassade till att fullt ut smälta vete och korn. Detta beror på att de inte har enzymet amylas i sin saliv, vilket behövs för att bryta ner dessa stärkelserika kolhydrater. Vi har tagit bort alla slags sädesslag i våra recept.

I FICCARO ANVÄNDS TAPIOKASTÄRKELSE

I Ficcaro används tapiokastärkelse. Tapioka är i grunden stärkelse som utvinns från roten på en maniok/kassava. Den främsta fördelen med tapiokastärkelse är att den är naturligt fri från gluten och vete. Detta gör produkten till ett lämpligt alternativ för katter och hundar som har glutenallergi.

FICCARO INNEHÅLLER INGA SÄDESSLAG

Sädesslag som vete och korn förknippas med allergier hos hundar med symptom som exempelvis dålig mage och torr och irriterad hud. Även om din hund eller katt inte har någon allergi har dessa spannmålsprodukter inget näringsvärde men finns ändå i de flesta godis som säljs idag. Vi har tagit bort alla slags sädesslag i våra recept.

FICCARO ÄR SORBITOLFRITT

Sorbitol är en sockeralkohol som används som sötningsmedel istället för socker i många godistyper. Men sorbitol är inte så sött och därför behövs det stora mängder för att ersätta sockret. Sorbitol är en konstgjord tillsats. I stora mängder kan det orsaka allvarliga matsmältningsbesvär. Vi har tagit bort sorbitol i våra recept.

FICCARO BRC-CERTIFIERAT

BRC är en standard för livsmedelsskydd som används av över 26 000 certifierade leverantörer i mer än 130 länder med certifiering utfärdad via ett globalt nätverk. BRC Global Standards garanterar slutanvändaren kvalitet, säkerhet och skydd.

FICCARO ÄR HACCP-KONTROLLERAT

HACCP kan beskrivas som ett förebyggande kvalitetsledningssystem som hjälper till att säkerställa att alla produkter som når konsumenterna är säkra för konsumtion. HACCP-principerna utvecklades för att användas som en arbetsmetod för livsmedelsföretag.

FICCARO ÄR GODKÄNT AV VETERINÄRER

Ficcaros belöningsgodis godkänns av veterinärer innan det säljs i Danmark. Tänk på att mat för människor inte alltid är bra för hundar och katter och många av de livsmedel som människor äter kan vara direkt skadliga för husdjur. Ficcaro är för hundar och katter.

FICCARO ÄR ISO22000-CERTIFIERAT

ISO-standarder för livsmedelssäkerhet hjälper till att identifiera och kontrollera livsmedelssäkerheten. Då många livsmedel färdas över nationsgränserna behövs det internationella standarder för att säkerställa säkerheten i den globala livsmedelskedjan.

FICCARO ÄR ISO9001-CERTIFIERAT

ISO 9000-familjen behandlar olika aspekter av kvalitetsledning och innehåller några av ISO:s mest kända standarder. Dessa standarder ger vägledning och är ett verktyg för verksamheter som vill säkerställa att deras produkter och tjänster konsekvent uppfyller kundernas krav.

FICCARO HAR LÅGT FETTINNEHÅLL

Högt proteininnehåll och funktionella ingredienser motverkar många vanliga problem hos hundar och katter. Det håller vikten stabil, bevarar musklerna, balanserar blodsockret, främjar friska urinvägar och stimulerar immunsystemet.

FICCARO FÖRPACKAS FÄRSKT

Vi garanterar att Ficcaro alltid förpackas direkt efter tillverkningen. Ficcaro är ett av få godisvarumärken som förseglas direkt efter tillverkningen. Varje tillverkningssats undergår strikta kontroller och testas kontinuerligt för salmonella innan produktion.

FICCARO ÄR GMO-FRITT

Allergi är en av farorna med genmodifierad mat. Faran uppstår om allergiframkallande gener tillsätts i livsmedel som vi inte förväntar oss att få allergi från. Det finns inga genmodifierade råvaror i våra recept.

FICCARO VÄRNAR OM DJURS VÄLBEFINNANDE

Att värna om djurs välbefinnande innebär att djur, särskilt de som är under människans ansvar, inte ska plågas när de används för livsmedelsproduktion. Livsmedelsindustrin och Ficcaros producenter uppfyller gällande krav för att förbättra djurs välbefinnande inom industriproduktionen.

FICCARO UPPFYLLER LIVSMEDELSSTANDARDEN

Alla våra råvaror uppfyller livsmedelsstandarden. Leverantörerna är registrerade hos den lokala tullmyndigheten. Våra leverantörer har råvaror som strikt kontrolleras beträffande kvalitet och säkerhet. Behandling: inklusive fågeluppfödning, kläckning, utfodring, slakt, bearbetning och användning av foder och veterinärmedicin. Produkterna är godkända enligt EU och amerikanska FDA och USDA.

FICCARO ANVÄNDER PLASTFÖRPACKNINGAR

Många tror att lösningen på de stora mängder plast som slängs i naturen är att minimera eller helt förbjuda användningen av plast. Problemet är dock inte själva plasten, utan hur den kasseras när vi som konsumenter inte längre använder den.