Lax

Fördelar Med Lax

Bra för hjärtat, utmärkt proteinkälla, främjar god ögonhälsa,
utmärkt källa till selen, innehåller vitamin B och D.

Bästa Proteinet

FICCARO PROTEINKÄLLOR

Katten och hunden är båda köttätare. Detta har Ficcaro tagit hänsyn till i valet av våra Snacks. Vårt sortiment finns i stora och små storlekar, alla varianter förpackas omedelbart efter tillverkning och vi har valt bara de bästa proteinkällorna. Kanin, lamm, kyckling, kalkon, anka, lax, sej, torsk och oxkött.

Sej

Antioxidanter Som Selen

Det finns många viktiga hälsofördelar med sej och torsk såsom förbättrad hud, diabeteshantering, de sänker kolesterolvärden, minskar inflammation och stimulerar cirkulationen.

Lamm

Utmärkt Källa Till Protein

Lamm är ett slags rött kött som kommer från unga får. Köttet är inte bara en bra källa till högkvalitativt protein utan är också en utmärkt källa till många vitaminer och mineraler såsom järn, zink och vitamin B12.

Anka

Stärker Immunförsvaret

Innehållet av zink i ankkött bidrar till att bygga upp och stärka immunförsvaret. Ett starkt immunförsvar kan bekämpa många sjukdomar.

Kyckling

Fettsnålt Protein

Om du letar efter en bra källa till magert och fettsnålt protein är denna fågel svaret. Proteinet i kyckling främjar musklernas tillväxt och utveckling och bidrar till att upprätthålla en sund kroppsvikt och understödja viktminskning.

Kalkon

Fettsnålt Protein

Kalkon är en bra källa till protein. Kalkon har lågt fettinnehåll. Vitt kött är lägre i kilojoule (kJ) och innehåller mindre fett än det mörka köttet. Kalkonkött är en källa till järn, zink, kalium och fosfor.
Köttet är också en källa till vitamin B6.

It is also a source of vitamin B6

Nötkött

Muskelmassa är viktigt

Protein från nötkött innehåller alla de aminosyror som behövs för att reparera vävnader och bygga upp muskler. Muskelmassa är mycket viktigt och avgörande för att kunna utföra fysiska aktiviteter.

Kanin

Kaninkött har ett lågt kaloriinnehåll

Kött från kanin har ett lägre innehåll av kalorier jämfört med annat kött. Kaninköttet är dessutom nästan helt fritt från kolesterol. Innehållet av natrium är förhållandevis lågt jämfört med annat kött. Kaninkött innehåller mer kalk och fosfor än något annat kött

Tonfisk

Tonfisk är rikt på omega 3-fettsyror

Tonfisk finns i alla tre världshav, men förekommer mest i de varmare delarna. Blåfenad tonfisk finns i stort antal i Medelhavet och Atlanten. Det händer att de även kommer på besök i svenska farvatten, men det var betydligt vanligare förr i tiden. Vuxen tonfisk äter stimfiskar såsom makrill, horngädda och sill. Tonfisk är rikt på omega 3-fettsyror

Torsk

Torsk innehåller nyttiga fiskoljor

Torsk är hälsosamt eftersom den innehåller nyttiga fiskoljor som omega 3-fettsyror och vitaminer som vitamin D, jod och selen. Att äta den rekommenderade mängden fisk minskar risken för bland annat hjärt- och kärlsjukdomar. Brist på vitamin D kan orsaka benskörhet, vilket ökar risken för benfrakturer hos äldre hundar.